Personlig Mega Milka med navn og billede – 1200 gram

Personlig Mega Milka med navn og billede – 1200 gram

kr. 289,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541701108014544
Kategori:

Beskrivelse

Vores gigantiske Milka chokoladegave er den ultimative overraskelse!
Denne Mega Milka chokoladegave er den perfekte gave til enhver lejlighed. Vil du ønske din bror tillykke med fødselsdagen? Eller overraske en kollega med en sjov gave? Eller måske istedet for at sende blomster for at ønske god bedring, hvorfor ikke overraske med en STOR overraskelse. Den store Milka chokolade kan du gøre helt personlig ved at sætte eget billede, navn og tekst på. Den bliver ovenikøbet leveret lige til døren. Forkæl dine venner eller familie med en sjov og personlig gave.
Mega Milka chokoladen indeholder hele 12 forskellige plader chokolade af mærket Milka. Det er super nemt at lave din egen personlige Milka chokolade. Du vælger bare et af vores fine designs i vores online editor, og tilføjer navn og billede. Som prikken i’et kan du tilføje en personlig hilsen. Herefter tager vi over, og printer vi dit design på emballagen, naturligvis i perfekt billedkvalitet og de flotteste farver. Lav din unikke, Mega Milka chokolade nu!
Er du interesseret i større mængder til f.eks en firmagave så kontakt vores erhvervsafdeling. De laver med glæde et skræddersyet tilbud til dig.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Se det mest populære inden for chokolade med navn og find de bedste tilbud.
Læs mere og sammenlign priser her!